In Nieuws, Nieuws ING League, Nieuws Jeugd, Nieuws Kabouter, Nieuws Pupillen

Afgelopen woensdag hadden we hoog bezoek bij de Jodan Boys. Er waren geluiden dat er een scout, met de naam Piet, uit Real Madrid zou komen. Daarom waren de kabouters ook gevraagd om voor een keer te komen trainen op woensdag gelijk met de ING League.

Halverwege de training stormde er ineens 7 grote pieten en 1 kleine piet het veld op. De Pieten hebben heerlijk meegetraind en aan het einde is er ook nog een wedstrijd Pieten tegen de kinderen van de ING/Kabouters gespeeld. Helaas voor de pieten hebben zij deze wedstrijd verloren met 0-2.

Ook bij de JO-8 hebben de pieten even mee getraind en moesten ze allerlei oefening meedoen.

Na de training kregen alle kinderen limonade en stonden er pepernoten klaar in de kantine.

Kijk voor alle foto’s op Pietentraining

Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt