In Nieuws, Nieuws ING League, Nieuws Jeugd

We zijn trots dat we Mohammed el Messaoudi kunnen presenteren als de nieuwe trainer van de ING League. Hij stelt zicht graag even voor.

Mijn naam is Mohammed el Messaoudi. Ik ben 46 jaar en al een paar jaar bij Jodan Boys actief als gediplomeerd jeugdtrainer. Zelf heb ik ook 2 kinderen die bij Jodan Boys spelen waar ik toevallig ook de trainer van ben.

Belevingswereld jonge spelers

Ik ben zelf opgeleid door de voormalige trainer Cor van Dijk, een begrip binnen Jodan Boys. Hij is de persoon dan ook geweest die in het begin de fundamenten voor de huidige ING League heeft gelegd.

Wij streven met de nieuwe trainersstaf om zijn goede werk voort te zetten.

Onze insteek blijft om door gestructureerde en kwalitatief goed verzorgde trainingen de kinderen in hun ontwikkeling te faciliteren. Het spelplezier komt dan vanzelf.

Wij vinden het dan ook belangrijk om ons bewust te zijn van de belevingswereld van jonge spelers. Van daaruit kun je namelijk pas toewerken naar het ontwikkelen van de voetbalhandelingen.

Word ook vrijwilliger, ouders!

Naast de trainingen die ik verzorg vind ik het als vrijwilliger ook belangrijk om mee te denken over het inzetten van vrijwilligers. Waarom? De club gaat me aan het hart en ik neem dan ook als lid mijn verantwoordelijkheid.

De samenleving verandert ook en daarmee ook de samenstelling van de club. Om de aanwas van vrijwilligers toch op peil te houden mag en wil ik graag de verbinding tussen ouders en club zoeken. Daarvoor heb ik ook een visiestuk geschreven.

Feit blijft dat we het samen moeten doen. Ik laat dan ook geen gelegenheid onbenut om leden, van welke achtergrond dan ook, aan te sporen (naar hun mogelijkheden) om wat voor de club te doen :-). Je krijgt er als vrijwilliger zoveel energie voor terug en feit blijft dat wij het per slot van rekening allemaal doen voor onze kinderen! Dus ik zou aan de ouders zeggen die nog geen vrijwilligerstaak op zich hebben opgenomen: meld je aan!

 

Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt