In Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys behaalde een knappe overwinning bij het ambitieuze SteDoCo in Hoornhaar. De thuisploeg startte voortvarend en speelde vanaf het 1e fluitsignaal vol op de aanval. De verdediging onder leiding van Mark Veerman wist zich goed staande te houden.

Na een 1 – 1 ruststand bleek Jodan Boys in de 2e helft scherper dan haar opponent te zijn en zette zij de wedstrijd naar haar hand. Leroy Brank en Mo Bellahcen vervulden een belangrijke rol in het middenveld. Gilliomar Leona en Bradley el Idrissi scoorden voor Jodan Boys in de 62e en 65e minuut.

De voorsprong kwam vervolgens nimmer meer in gevaar; de verdediging van Jodan Boys gaf verder geen krimp meer. De al wekenlang goed spelende Mark Veerman werd dan ook uitgeroepen tot Man of the Match.