In Nieuws JO11-1

Na twee onnodige nederlagen moesten we thuis aantreden tegen De Zwervers. We hadden al geoefend tegen de Zwervers en het is een fysieke ploeg. We hadden net verloren dus het was een goede tegenstander.

We speelden op veld 2 (kunstgras) en dat heeft tegenwoordig onder de spelers een voorkeur, terwijl de trainers een voorkeur hebben voor het echte gras. De twee nederlagen waren ook op gewoon gras dus het speelt misschien toch wel mee. Leander was helaas zijn voetbalschoenen vergeten maar werd snel opgelost. Devani moest van ver komen en kwam daardoor iets later. De Zwervers begonnen sterk aan de wedstrijd en we waren elke keer iets te laat en de passing was zeer onzorgvuldig. De Zwervers kreeg niet echt kansen maar wel enkele corners. Eén van de corners ging er direct in en deze was gewoon goed ingeschoten, we lieten de eerste paal wel vrij maar het was gewoon een goede corner.

Langzaam kwamen we beter in de wedstrijd en we kregen ook echt kansen, Jelte had twee goede kansen. We maken uit een vrije trap door Imad, schitterend ingeschoten, de verdiende gelijkmaker. Weer was het een fysieke wedstrijd en het valt op dat er veel aan de shirtjes werd getrokken, de eerste helft lieten we het ook teveel toe. De scheidsrechter had het niet makkelijk omdat het moeilijk waarneembaar is. De laatste 10 minuten van de eerste helft was beter in evenwicht en de ruststand van 1-1 was dan ook terecht.

In de tweede helft ging het weer fysiek aan toe en we deden zeker ook mee. Wel hadden we gezegd dat er niets tegen de scheidsrechter gezegd moest worden en ook niet dat het fysieke spel van de tegenstander ons zou beïnvloeden.  Ayoub had in de warming up nog last van zijn hoofd maar in de wedstrijd was dat niet te merken. De spelhervattingen gingen bijna allemaal goed. Jayden liet zich niet wegzetten door de tegenstander, Aaron ging het duel fysiek met de spits goed aan, Tijmen zag elk gevaar en pakte het aan, Leander probeerde zijn acties aan de zijkant, Devani deed hetzelfde aan de rechterkant, Stef liep veel en probeerde op te bouwen, Chahid had het zwaar met de fysieke tegenstanders maar probeerde een gaatje te vinden en kopte nog op de lat, Jelte moest zowel spits als laatste man spelen en deed dat goed. Iedereen deed zijn best en we hadden bijna nog gewonnen.

Rick die een goede wedstrijd speelde gaf een schitterende diepe pass op Imad die alleen voor de keeper kwam. Helaas ging deze bal er niet in maar De Zwervers raakte ook nog de paal. Het was een terechte uitslag echter op basis van de kansen hadden we deze wedstrijd weer kunnen winnen. Het was een goede wedstrijd en als we nog eerder het duel aangaan en zorgvuldiger passen dan maken we grote stappen vooruit.

Komende twee weken hebben we helaas geen competitiewedstrijden maar we proberen nog een oefenwedstrijd. Ook moeten we nog in november tegen SVV voor de RijnmondCup. De exacte datum en tijd worden nog doorgegeven.

 

Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt