In Nieuws MO15-2

De MO15-2 zette vanmorgen de succesvolle reeks wedstrijden voort met een mooie overwinning op SV Gouda.

Hoewel SV Gouda enkele goede spelers in het veld had staan, was al snel duidelijk dat Jodan Boys het betere samenspel had van beide teams. Dat zorgde gedurende de hele wedstrijd voor een duidelijk veldoverwicht voor onze meiden. Het was alleen af en toe uitkijken voor een uitbraak, maar die werden vakkundig afgestopt door onze verdediging die stond als een huis.

Yke opende de score, gevolgd door Ouiam. Maar toen volgde een succesvolle doorbraak van Gouda die de aansluitingstreffer opleverde: 1-2. Maar direct na de aftrap zorgde Joya binnen een minuut voor een tegentreffer, waardoor we met 1-3 voorsprong de rust ingingen.

Na rust liep onze voorsprong nog verder uit met een tweede doelpunt van Joya en een snoeiharde poeier van afstand van Romaissa die onhoudbaar de kruising in ging. Daarmee eindigde de wedstrijd in een mooie 1-5.

Door verrassend verlies van koplopers Stolwijk en DONK blijft de stand ongewijzigd, met Jodan Boys op de zesde positie, maar wel met het beste doelsaldo van alle teams. Dat laat zien dat we een uitstekende voorhoede en verdediging hebben staan, en dat het mogelijk moet zijn om enkele plaatsen te stijgen in de rangschikking.

De komende weken staan er enkele wedstrijden op het programma tegen teams hoger in de rangschikking, dus er komen spannende wedstrijden aan. Bovendien is inmiddels onze tegenstander bekend in de tweede ronde van de Beker: dat wordt Excelsior Maassluis, op 16 december.

Volgende week thuiswedstrijd tegen FC Oudewater.

Bekijk ook onze teampagina.

 

Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt