In Nieuws JO17-4

Vanmorgen vroeg om 10.00 uur mochten we aantreden tegen Koudekerk die op dat moment op de 4e plaats stonden. De uitslagen van Koudekerk zijn erg wisselend, nipt verlies tegen de huidige koploper maar ook wat nederlagen tegen de lager geklasseerden. Moeilijk in te schatten dus wat we konden verwachten maar de meeste B1 elftallen hebben vaak spelers erin staan die best goed kunnen voetballen.

We begonnen de wedstrijd net als tegen Ommoord zeer flitsend.Na de aftrap werd over drie schijven Ayoube weggestuurd die met zijn snelheid voorbij zijn tegenstander kwam, de keeper kwam wat uit zijn doel maar Ayoube had geleerd van de individuele training van Marcel afgelopen week en schoot direct in de korte hoek de 0-1 binnen na 40 seconden. Wat een begin en of de tegenstander nog niet helemaal wakker was weet ik niet maar in de 3e minuut een prima pass van Youri op Sam die direct de 0-2 binnenschoot. Jodan Boys speelde in de eerste helft een fantastische pot. Samen met Ton hadden we afgelopen week op de training wat oefeningen gedaan om de spitsen sneller te vinden en met meer lef in te passen maar dat het zo zou uitpakken hadden we niet verwacht.

In de 15e minuut werd wederom Sam weggestuurd die zijn tweede van de dag maakte. Wat die had gegeten gisteravond weten we nog niet maar hij was een kwelling voor zijn tegenstander, dolde hem keer op keer en scorend en passend was hij een van de uitblinkers in de eerste helft. Na 25 minuten kon Dennie zijn eerste maken na wederom een pass van Sam. Niet veel later een prima actie van Nigel die alleen op de keeper afging maar niet zelfzuchtig was en de bal op Youri gaf die simpel kon intikken 0-5!  Nog geen 5 minuten later wederom Youri die met een schot in de kruising de 0-6 maakte en vlak voor de rust ook nog de 0-7 van Sam die zeker 4 man in de luren legde zelf op de keeper afging en weer prima binnen knalde. Wat een fantastische helft! Was de tegenstander nou zo matig? Of waren wij echt goed? Koudekerk had een wat jonger elftal die zeker probeerden te voetballen maar ons samenspel was gewoon te goed vandaag. In de rust was er niet veel te bespreken maar dat we zo door moesten gaan, blijven samenspelen en niet te makkelijk worden. Aanvoerder Tim moest er helaas wel uit met een lichte liesblessure. In de rust werd op een vrolijke manier nog wel verzocht of we het wat rustiger aan wilden doen want een 0-7 tussenstand was wel pijnlijk maar langs de lijn werden ook de nodige complimenten uitgedeeld door supporters van Oudekerk die toch ook wel genoten van het spel van onze mannen.

De start van de tweede helft was hoopgevend want wederom binnen een minuut lag de bal er al weer in, onze opkomende back Koen kwam prima opzetten, had zelf mogen scoren maar zag een nog betere optie door Youri in te spelen die zijn hattrick kon afronden. Kouderkerk stopte iets meer energie in de wedstrijd en liet zien dat ze echt wel kunnen voetballen. Björn die net als onze andere verdediger, Massine, Ruben en Marijn een prima pot speelde gleed uit en de tegenstander nam de bal mee en schoot binnen in de verre hoek 1-8. Nog geen twee minuten later kregen ze een vrije trap die prima werd binnengeschoten 2-8 . We waren het even kwijt want niet veel later kreeg Kouderkerk een makkelijk gegeven strafschop nadat Marijn die juist vandaag weer prima speelde, veel voor zijn man kwam en ook passend goed mee deed een sliding op de bal maakte maar volgens de scheids ook de tegenstander meenam . Gelukkig stopte Arnoud met een hele mooie reflex de verder goed ingeschoten penalty. Daarna pakten we de draad gelukkig weer op en mocht Koen die als back niet veel scoort zijn eerste van dit seizoen maken na weer een assist van Youri die zeer goed in dienst van het team speelde. Daarna was het aan Dennie om zijn hattrick compleet te maken tijd met twee prima goals. Lucas knalde nog een keer op de goal van 35 meter afstand die maar net onder de lat vandaan werd gehaald. Vlak voor tijd werd ook de werklust van Nigel bekroond met de 2-12 na heel goed werk van Ayoube. Gelukkig voor Kouderkerk liet de prima fluitende scheids er geen seconde bijkomen. Drie hattricks in een wedstrijd ! We blijven op koers. Jongens, we zijn vaak kritisch en willen jullie altijd verbeteren maar vandaag hebben jullie ons en vele anderen echt laten genieten.

 

Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt