In Nieuws Jodan Boys 1

De wedstrijd Jodan Boys – Rijsoord kende twee gezichten; zowel in de beginfase als de slotfase van de 1e helft wist Rijsoord twee keer te scoren. Jodan Boys was in deze helft zeker niet kansloos; met name de regelmatig opkomende Patrick Fonseca speelde een goede partij en zorgde voor de nodige dreiging. Na een 0 – 2 ruststand werd het strijdplan gewijzigd.

Al snel wist Jodan Boys de achterstand te verkleinen via een treffer van Mo Faouzi.

Vervolgens wist Jodan Boys onder aanvoering van de vanuit het middenveld spelende Mo Bellahcen met zijn creativiteit steeds de ruimtes goed te benutten en voor de nodige dreiging te zorgen. Mo Bellahcen leverde dan ook de assist af op Roald Heerkens die koppend de gelijkmaker wist te scoren.

Rijsoord had vervolgens de grootste moeite om zich staande te houden en was genoodzaakt om een aantal tactische wisselingen toe te passen. Mo Bellahcen werd uiteindelijk uitgeroepen tot Man of the match

Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt