In Nieuws JO11-1, Nieuws Pupillen

Na het zeer korte verslag van de wedstrijd van verleden week tegen Sparta, meer viel er ook niet over te vertellen, nu de pot tegen Hilligersberg samengevat.

We hadden dus wat goed te maken. Onder genot van een lekker zonnetje en enthousiaste toeschouwers hoopten we op een wedstrijd waarin passie, wil en voetbal samen zouden komen. Onze tegenstanders komen voornamelijk uit het Rotterdamse en die ploegen spelen met veel power. Zaak dus om ons hiertegen te wapenen.

De wedstrijd
Al snel bleek dat we redelijk aan elkaar gewaagd waren. Wij probeerden via de zijkanten op te bouwen en kwamen af en toe door, maar helaas ontbrak de nauwkeurigheid bij de laatste pass waardoor we het de keeper niet moeilijk konden maken. De tegenstander probeerde het met lange ballen maar werden ook niet gevaarlijk. Halverwege de eerste helft kwamen we met 0-1 achter doordat we te afwachtend waren. We gaven de tegenstander teveel tijd om te schieten en vergaten om door te dekken. Het spel speelde zich af op het middenveld waar de ruimte om mooi voetbal te spelen beperkt is. Beide ploegen creëerden in het vervolg weinig kansen Vlak voor rust kregen we een corner tegen. Wij stonden te slapen en helaas voor ons kwam de bal bij de tweede paal waar twee tegenstanders geheel vrij stonden. Ruststand 0-2.

In de rust benadrukt dat we ondanks de 0-2 goed in de wedstrijd zaten en als we iets feller op de bal zouden zijn we nog alle kansen hadden.

De tweede helft was volledig voor ons. De tegenstander trok een muur op en gokte op de counter. De ruimte om te voetballen was erg klein en het lukte ons niet om er doorheen te combineren. ook ontbrak net dat beetje geluk dat nodig is. Telkens zat er een been tussen, werd een schot gesmoord of de keeper stond goed opgesteld. Verder dan een frommelgoal kwamen we helaas niet.

Ondanks de nederlaag hebben we ons prima hersteld van de zeer slechte pot tegen Sparta. Aankomende week weer lekker trainen en op naar de wedstrijd van volgende week thuis tegen De Zwervers. Hiertegen hebben we in de voorbereiding gespeeld. Dit is een zeer fysiek spelend team. Het wordt een mooi gevecht. Kom aanmoedigen!

Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt