In Nieuws, Nieuws JO9-2, Nieuws Pupillen

21/10-’17.

JBOO9 – PPSCO9 – !

Er werd niet gespeeld want de tegenstander komt niet opdagen.
Dan maar even een partijtje doen, zijn jullie toch nog even bezig.
Volgende week nieuwe kansen. Tegenstander Bergambacht.

 

28/10-’17.

JBO9-2 — BERGAMBACHT O9-1 9-7

Toen ik kwam aan lopen werd er net 5-0 gemaakt door de Boys en toen was er pas 25 min. gespeeld. Dat zou zomaar 10-0 kunnen worden. De Boys speelde geconcentreerd en met de nodige inzet en met de instelling om deze partij winnend af te sluiten.

Ruststand 7-0

Kat in het bakkie dachten onze jongens Niets daarvan dacht de ploeg uit Bergambacht we zullen die Gouwenaars eens een lesje leren. Iemand langs de lijn zei dat het wel leek alsof ze nieuwe batterijen gekregen hadden zo anders/beter speelde ze het 2e deel van de partij. Gelukkig scoorde de beide Kees(en) nog een puntje anders was het een gelijk spel geworden.

Uitslag nu 9-7.

KB

Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt