In Nieuws, Nieuws JO12-1, Nieuws Pupillen

ZA. 7/10 -’17.

JBO12-1 — A.BOYSO12-1 1-1
Voor rust niets gezien maar volgens de volgers van JB speelde de tegenstanders wel iets beter als onze Boys. AB had eigenlijk wel aan de leiding moeten/kunnen staan maar zo gaat het bijna altijd als jij geen doelpunt maakt grijpt de tegenstander z’n kans.

Rust stand 1-1.

Na rust waren de beide ploegen gelijkwaardig met wisselende kansen. Spannend was het wel en dat vergoede veel. Scoren bleek voor beide partijen te moeilijk.
De uitslag was zo slecht nog niet maar winnen is leuker en zeker thuis.
Onze Boys hebben er hard voor geknokt maar dat betekend helaas niet dat je dan altijd wint. Prima gedaan jongens en een behoorlijk resultaat. Uitslag 1 – 1.

 

ZA. 21/10 -’17.

Bekerwedstrijd; JB O12-1 — LISSE O12-1 4-1
Beide ploegen beginnen erg nerveus aan de wedstrijd wat uitmond in een matige start van allebei de teams. Heel voorzichtig krijgen de Boys wat meer vat op de wedstrijd wat uitmond in het eerste doelpunt na 15 min. spelen. In die periode zijn de Boys niet 1x in gevaar geweest.
Na de eerste goal kwam er wat meer rust in het spel en kregen we steeds meer de overhand. Dit kwam voor een groot deel door Jochem die onvermoeibaar het middenveld beheerste en de anderen die daar er van konden profiteren. Ook de andere Boys werkte hard en er werd ook nog weer gescoord. Onze tegenstander
heeft nog geen kans gehad.

Ruststand. 2—0

Na rust speelde de Boys beter dan ervoor, Lisse kwam niet aan aanvallen toe terwijl wij er nog maar één bij maakte 3-0. Plots lopen de verdedigers even te knoeien en Lisse scoort 3-1. Het zal toch niet? Nee hoor we maken er gewoon nog één 4-1 wat tevens de eindstand is.
Volgende wedstrijd voor de comp. is uit naar Lisse dus wel even opletten.

KB

Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt