In Nieuws JO11-1, Nieuws Pupillen

Gisteren mocht O11-1 op het hoofdveld spelen. De tegenstander was TOGB uit Berkel en Rodenrijs. Voor Jodan Boys een angstgegner. De laatste keer dat een Jodan Boys E1 van TOGB had gewonnen kon de ervaren coach Rudy zich niet herinneren. Een mooie uitdaging dus.

We mochten omkleden in kleedkamer 1. De opstelling werd op het voetbalwhiteboard gezet, net zoals dat gebeurt bij het 1e elftal. Een extra stimulans om alles te geven tegen een sterke tegenstander.

Na een stroef begin tegen een verzorgd voetballende tegenstander kwamen we geleidelijk beter in de wedstrijd. We sloten als team beter aan en zetten TOGB meer en meer onder druk. Opbouwend van achteruit en via het middenveld kwamen wij beter door wat resulteerde in een aantal splijtende passjes door het centrum naar de voorhoedespelers. Gelukkig wisten wij er één te verzilveren. 1-0 was tevens de ruststand.

De tweede helft waren we heer en meester. We creëerden kans op kans. Pech, goed keeperswerk en af en toe egoïsme stond een grote uitslag in de weg. Maar 5-1 winnen tegen TOGB is geen vanzelfsprekendheid, dus alle reden om tevreden te zijn.

Al met al een prima teamprestatie en een goed vervolg op de start van de najaarscompetitie. Op naar de bekerwedstrijd van volgende week tegen Feyenoord.

(Peter)

Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt