In Nieuws JO10-1, Nieuws Pupillen

Op zaterdagochtend 11:00 mochten we zoals altijd op veld4 spelen tegen VOC 10-2 uit Rotterdam.

We waren uiteindelijk toch nog compleet omdat onze keeper Fedde, die ziek was geweest, toch nog gewoon mee deed. Klasse Fedde !!

We kwamen al vrij snel achter omdat een corner van VOC er onfortuinlijk in ging. Maar onze jongens zijn een echt team dus tegenslagen los je gezamenlijk op. Na een minuutje of 10 kreeg Gabriel de bal via samenspel in zijn bezit en drukte van afstand af en bal vloog buiten bereik in het doel, 1-1 !!

We zeggen wel eens dat teams van Jodan Boys mooie doelpunten maken en dat de tegenstanders de doelpunten soms wel heel makkelijk cadeau krijgen. Zo ook het 2e doelpunt van VOC na een misverstand in de achterhoede, 1-2. Ben je veel beter maar sta je toch achter dachten de jongens waarschijnlijk want al snel maakten we weer gelijk na een mooie actie en schot van Younes, 2-2.

In de rust hielden de coaches Pieter en Maarten een motiverend praatje om lekker aan de 2e helft te beginnen. En de jongens hadden er weer zin in, na 2x goed voorbereidend werk via de zijkant werd de spits Ludo in stelling gebracht en hij rondde goed af, 4-2 voor.

Niet alle aanvallen gingen goed maar als het dan de bal kwijt raakten dan waren dan altijd nog Stef en Jordi die dat in de gaten hielden en de bal veroverden. Silas zorgde er voor dat de aanvallen goed bleven lopen en pastte de bal heel vaak goed door. De jongens bleven daarna redelijk goed overspelen. Na een aanval kwam de bal bij Daan, 5-2 en uit de laatste aanval kwam de bal bij Sami die de bal er mooi in schoot, 6-2 !!

Deze week gaan we weer lekker trainen en ons voorbereiden op de komende wedstrijd tegen de Betrokken Spartaan.

Uitspraak van de Week: Voetballen doe je met hoofd omhoog anders zie je niet waar je medespelers staan.

 

Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt