In Nieuws JO10-1, Nieuws Pupillen

De jongens van jo10-1 is een lekkere fanatieke groep spelers die onder de bezielende leiding staan van Gilles, Maarten en Pieter. We zullen uitkomen in de Hoofdklasse2. We kunnen voetballend maar vooral fysiek aan de bak !!!

Het team bestaat uit Ludo, Jordi, Gabriel, Stef, Fedde, Daan, Sami, Youness en Silas.

In de voorbereiding hebben we een 3-tal oefenwedstrijden gespeeld.

De eerste oefenwedstrijd was tegen Nieuwerkerk Jo10-1. In deze wedstrijd werd een zeer goed individueel maar ook goed samengespeeld. De einduitslag was 3-3. Waarbij wij mooie doelpunten maakten en de tegenstander vooral op de counter speelde.

De 2e oefenwedstrijd was tegen de Zwaluwen Jo10-1. Deze wedstrijd was minder dan de vorige maar nog steeds heel behoorlijk. De einduitslag was 6-2 voor ons.

De 3e oefenwedstrijd aan het begin van dit seizoen was tegen CVV De Zwervers Jo11-3. De tegenstander had een paar goede spelers maar was vooral heel fysiek. De jongens vlogen uit de startblokken en stonden in de rust met 5-0 voor. In de 2e helft ging het wat minder lopen en liepen we vooral achteruit om te verdedigen, De eindstand was 8-4 winst.

Daarna kwam het beker-programma. De eerste wedstrijd was thuis tegen Olympia Jo10-1. Voor Ludo een speciale wedstrijd aangezien dit zijn teamgenootjes van vorig jaar waren. We kunnen kort zijn over de 1e helft deze was heel matig. Het “stond” niet goed en er werd als team matig verdedigd. De 2e helft echter herstelde de jongens zich heel goed en gingen ze vol gas. Door een mooie goal vlak voor tijd en volgens Olympia in de blessuretijd wonnen we met 4-3.

De 2e wedstrijd mochten we tegen een andere stadsgenoot spelen namelijk tegen ONA Jo10-1. Deze jongens spelen een wat lager niveau en in de rust stonden we 9-0 voor door goed positie houden en goed samenspel. De 2e helft wordt dan altijd wat moeilijker waardoor de uiteindelijke einduitslag 13-1 was.

In de 3e wedstrijd uit tegen ASW was duidelijk dat men niet geconcentreerd begon tegen een veel mindere tegenstander. In de rust stonden we 2-0 achter. In de rust hebben Gilles en Pieter waarschijnlijk de boel weer op de rit gekregen want in de 2e helft ging het weer OK en de uiteindelijke einduitslag was 5-2 winst. Dit betekende dat we door zijn in de beker naar de volgende ronde..

Daarna kwam de competitie. Voor het eerst spelen de jongens in de Hoofdklasse en waar ze vooral aan moeten wennen is dat het allemaal wat meer fysiek is.  De 1e wedstrijd was tegen Voorschoten’97. Deze jongens waren vooral fysiek en hadden voorin een paar goede spelers. We speelden behoorlijk goed samen maar misten behoorlijk wat kansen. Iets wat de tegenstander beter deed. Uiteindelijke verloren we terecht met 6-2 van een ploeg die waarschijnlijk met de bovenste gaat meedraaien.

De 2e wedstrijd speelden we tegen Soccer Boys. Een ploeg met grote jongens maar voetballend een stuk minder. De eerste helft speelden we heel goed met veel druk naar voren en we maakten een paar mooie goals, maar we verzuimden wel om er een paar extra bij te maken. De ruststand was maar 3-1. De eerste 10 minuten van de 2e helft was ook goed en we liepen uit naar een 5-1 voorsprong. Daarna ging het even wat minder lopen en de einduitslag was 5-3 winst. In deze wedstrijd werd nogmaals duidelijk dat er in de Hoofdklasse tegenstanders soms andere dingen doen om te winnen.

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt