In Nieuws, Nieuws Commissie Algemene Zaken

Op de Sportlaan en (deels) het Verkennerspad is een parkeerverbod van kracht. Vanaf deze week gaan politie en stadstoezicht streng controleren en blijft het niet meer bij een waarschuwing zoals afgelopen weken het geval was.

Verkennerspad

Op het Verkennerspad is het uitsluitend toegestaan te parkeren op de parkeerplaatsen tussen veld 2 en veld 4 en in de groenstroken tussen de bomen. Op alle ander plekken riskeert u een boete van ruim € 90,00.

Sportlaan

Parkeren op de busstrook aan de Sportlaan is verboden voor personenauto’s (zie borden).

Het is vervelend als bezoekende clubs die met de bus komen (geldt ook voor onze eigen bus) de busparkeerplaats niet kunnen gebruiken omdat die vol staat met personenauto’s. U kunt uiteraard gebruik maken van de gewone parkeerplaats. Even terug op de Sportlaan en bij de tennishal zijn ook parkeerplaatsen.

Dus: zet uw auto op de daarvoor bestemde plaatsen of beter….. kom op de fiets 😊.

Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt