In Nieuws, Nieuws Scheidsrechterscommissie

Beste leden,

Een groot tekort aan scheidsrechters bij de KNVB werkt keihard door binnen onze vereniging. De KNVB kan veel A-categorie wedstrijden niet meer van een leidsman voorzien en gaan er gemakshalve maar vanuit dat de verenigingen het zelf wel oplossen. Afgelopen weken ging dit al om twee of drie wedstrijden per week bovenop de al 30 wedstrijden die wij moeten bezetten. Leuk en aardig ook dat onze vereniging steeds verder groeit met elk seizoen weer meer teams, maar het lijkt er op dat men tegelijk vergeet dat we daardoor ook meer scheidsrechters nodig hebben. Wij als Scheidsrechterscommissie kunnen simpelweg niet meer alle wedstrijden van een scheidsrechter voorzien met de capaciteiten die we nu hebben. Het gaat hierbij voornamelijk om de senioren- en junioren wedstrijden.

Hierbij dus een dringende oproep voor alle senioren teams (heren en vrouwen) en voor alle onder de 19 teams. GEEF JE OP ALS SCHEIDSRECHTER!

Wanneer wij geen nieuwe scheidsrechters aan ons scheidsrechterskorps kunnen toevoegen zullen vrijwel alle teams dit gaan merken. Er zal dan door het team zelf een scheidsrechter moeten worden geregeld of anders zijn we genoodzaakt wedstrijden niet door te laten gaan met alle gevolgen van dien.

Met het fluiten van wedstrijden betaal je uiteraard de verplichte vrijwilligersbijdrage aan de club af. Het gaat hierbij om minimaal vier wedstrijden fluiten in het seizoen.

Aanmelden kan makkelijk door een mailtje te sturen naar scheidsrechters@cvvdejodanboys.nl

Sportieve groet,
Scheidsrechterscommissie

Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt