In Uncategorized

De meiden van de MO15-2 hadden vandaag geen genade met de tegenstanders van ESTO. De bezoekers uit Bodegraven moesten met een 11-1 nederlaag terug naar huis.

Nadat de beide teams elkaar even hadden afgetast in de eerste minuten was het Ouiam die de score opende. Niet lang daarna volgde de 2-0 van Britt, en daarna was er eigenlijk geen houden meer aan.

Yke tekende de 3-0 aan, Merel B. de 4-0. Na de 5-0 van Joya was het rust.

Na rust ging het feest verder: Romaissa scoorde twee goals achter elkaar in één helft en Joya maakte met nog 2 treffers haar hattrick vol. ESTO redde de eer door na de 9-0 achterstand een tegentreffer te maken.

Britt zou ten slotte de 10-1 en de 11-1 aantekenen (ook een hattrick dus) en liet zien dat ze behalve voetballen ook nog kan turnen door haar doelpunt te vieren met een driedubbele flikflak.

Iedereen speelde vandaag bijzonder goed!

Dit was voorlopig de laatste bekerwedstrijd: volgende week begint de competitie met een duel tegen Olympia.