In Nieuws, Nieuws Jeugd, Uncategorized

 

Jumbo Gouda Sportlaan heeft ons  benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met Jumbo Gouda Sportlaan is ervoor gekozen om binnen onze club alle jeugdleden t/m onder 15, evenals de heren- en damesselectie mee te laten draaien in deze plaatjesactie. De overige teams zijn als teamplaatje te sparen in de serie.

Plaatjes  van jezelf  en andere clubleden zijn binnenkort (vanaf 8 november) verkrijgbaar bij Jumbo Gouda Sportlaan. Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er op 16, 23 en 30 september een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie. Om alles in goede banen te leiden is een fotoschema opgesteld. Je hoort via je leider hoe laat jij verwacht wordt. Zorg dat je op tijd aanwezig bent!

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

Doe jij ook mee?

 

Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt