In Nieuws Heren, Nieuws Senioren

Afgelopen week heeft het bestuur van CVV de Jodan Boys overeenstemming bereikt met Marcel de Jong, die vanaf komend seizoen het 2e elftal onder zijn hoede krijgt.

Marcel, in het dagelijks leven actief in de IT sector, startte zijn voetballoopbaan in de jeugd bij SV Nieuwkoop. In het seizoen 1989 – 1990 debuteerde hij in het 1e elftal en behaalde met SV Nieuwkoop het kampioenschap in de 3e Klasse. Vervolgens maakte hij de overstap naar AJAX BVO waar hij voornamelijk speelde in het beloften elftal. Na het seizoen 1990 – 1991 keerde hij terug naar de amateurs en speelde hij jarenlang in de top van het amateurvoetbal (Alphense Boys, ARC en Ter Leede.

Bij Ter Leede behaalde hij de grootste sportieve successen met o.a. een kampioenschap (1e Klasse), diverse periodekampioenschappen en het winnen van de Amstel Cup voor de Amateurs.

Na zijn actieve voetballoopbaan ondersteunde hij de technische staf en begeleiding van Ter Leede en fungeerde hij als assistent trainer. Na Ter Leede heeft Marcel verschillende functies bekleed bij SV Nieuwkoop alvorens hij in 2014 de overstap maakte naar ARC. Bij ARC was hij actief als trainer van het 2e elftal uitkomend in de reserve 1e Klasse.

Wij zijn verheugd dat Marcel de overstap maakt naar onze vereniging en een bijdrage wilt leveren aan de ambitieuze doelstellingen binnen de geleding Topvetbal Jodan Boys; wij wensen hem dan ook veel succes toe.

Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt