In Vacatures

Het is elk jaar een uitdaging om trainers te vinden. Met name voor de lagere teams. Ook deze jongens zijn zeer gemotiveerd en hebben recht op training. Wij doen hier elk jaar ons uiterste best voor. Voor dit seizoen zijn wij erin geslaagd om voor (nagenoeg) elk team 2 trainers te hebben. Dit zijn vrijwilligers en veelal ouders van spelers die uitkomen in het team dat zij trainen.

Waarom 2 trainers? Omdat hiermee de belasting voor deze vrijwilligers is teruggebracht tot 1 avond per week. En bijkomend voordeel is dat bij ziekte van een trainer, de training doorgang kan vinden.

Na inventarisatie is gebleken dat een groot aantal van deze vrijwilligers komend seizoen stopt. Zij hebben hun bijdrage geleverd, waarvoor wij hen uiteraard dankbaar zijn.
Dit leidt er echter toe dat wij voor het nieuwe seizoen weer trainers nodig hebben.
Via deze weg doen wij u beroep op jou. Met zijn allen moeten we ervoor zorgen dat ook in het nieuwe seizoen onze voetballers kunnen trainen.

Ben je geïnteresseerd, maar heb je geen ervaring als trainer, dan is hier een oplossing voor. Denk dan bijvoorbeeld aan een cursus welke gegeven wordt op de club, of dat je als onervaren trainer geplaatst wordt naast een ervaren trainer.

Heb je interesse, of wil je meer informatie, neem dan contact op met Mario Vitale 0623998781 Technisch Coördinator Junioren, of maak het kenbaar bij de geledingscoördinator van de A B en C.

Namens de VTC,Peter Dolk

Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt